Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz Projesi

İlimizde okula giden çocukların ara tatil dönemlerinde cami ile bağının kurulmasını sağlamak ve cemaat alışkanlığı kazandırmak amacıyla proje düzenlenecek.

Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz Projesi

Karaman İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, “Diyanet İşleri Başkanlığımız, “Okula giden çocukların ara tatil dönemlerinde cami ile bağının kurulmasını sağlamak ve cemaat alışkanlığı kazandırmak” amacıyla 18.01.2020-01.02.2020 tarihleri arasında uygulanacak olan “CAMİYİ SEVİYORUZ NAMAZLA BULUŞUYORUZ” adlı program hazırlamıştır.

Öğrenciler, yarıyıl tatilinde cami görevlilerimize gelerek programa kayıt yaptırabilecekler ve kayıtlı olduğu camiye günde beş vakit namaza gelerek ve namaz surelerini ve dualarını ezberleyerek puan kazanabilecektir. Okul düzeylerine göre, ilk ve ortaöğretim olarak kategorize edilen öğrenciler, aldıkları en yüksek puana göre sıralanacaktır. Program, camilerde cemeatle namaza devam eden öğrenciler ve ailelerininde katılımıyla 02 Şubat 2020 Pazar günü yapılacak bir programla devam edilecektir ” ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284