Çamlik Hava Alinacak Yer Ama. Hizmet Yok

Ilimize 16 kilometre uzaklikta bulunan ve Karamanlilarin özellikle yaz aylarinda çoluk çocuguyla birlikte gittikleri yer olan Çamlik mevkiindeki hizmetlerin olmayisindan yakinan hemserilerimiz gazetemize gelerek dert yandilar.

 Çamlik Hava Alinacak Yer Ama. Hizmet Yok

 

Yaz tatilini memleketleri Karaman’da geçirmek isteyen gurbetçi kardesimiz Ahmet Özer, geçtigimiz pazar günü Çamliga giderek yasadiklarini gazetemize gelerek bir bir anlatti.
Özer, “Ailemle birlikte geçtigimiz Pazar günü temiz hava alip iyi bir hafta sonu geçirmek için Çamliga gittik. Yer güzel, ortam güzel. Yiyecek içecek hersey dört dörtlük. Ama gel görki Belediyenin yapacagi hizmetler insanlarimizi çileden çikarmakta. Özellikle tuvalete gitmek isteyen vatandaslarimiz kuyruk beklemekten neredeyse altina iseme noktasina geliyor. Temmuz ayindan itibaren artacak olan kalabalik ile bu ihtiyaç 2-3 katina çikacak. Onun içindir ki simdiden yetkilileri KGRT kuruluslari araciligiyla uyarip hizmetlerin çogaltilmasini istiyorum. Temizlik Isleri Müdürlügü’nün de günlük olarak mintika temizligi yaparak saga sola atilan çöpler ve özellikle posetleri toplamalari gerekir. Degilse sivrisinekten geçemeyiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284