Çanakkale Için Söyle Ekibi Baskan Çaliskan’i Ziyaret Etti

Çanakkale zaferinin 100. Yildönümü için hazirladiklari “Çanakkale Için Söyle” isimli klibi çeken ekip, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ile bir araya geldi.

 Çanakkale Için Söyle Ekibi Baskan Çaliskan’i Ziyaret Etti

Klipte oynayan tüm ögrencileri tebrik eden Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, bu çalismanin; hem Çanakkale’de yasanan destani hem de farkli mekânlarda çekilerek Karaman’in tanitimini yansitmasi açisindan çok basarili bir proje oldugu vurguladi. Karaman Belediyesi olarak bu tür çalismalara her zaman destek olacaklarini söyleyen Baskan Çaliskan: “Hazirladiginiz bu klip bence son derece yerinde ve çok anlamli. Simdi videoda bir, tarihi geçmisimizle ilgili kahramanligi bugüne tasimasi var bir de yasadigimiz sehrin hem kent içinde hem de kent disinda yasayanlara Karaman’in ne oldugunu anlatmasi var. Bu yaptiginiz ayni zamanda birlikteligin ruhunu da ortaya koyuyor. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Projenin mimarlarindan olan Irfan Ataseven Anadolu Lisesi Ingilizce ögretmeni Muhammed Ugur da; farkli mekânlarda gerçeklestirilen bu çalismanin bir ekip çalismasinin ürünü oldugunu, bu çalismanin sonucunda elde edilen basarinin kendileri açisindan daha güzel projeler üretme adina olumlu etki biraktigini belirtti ve ögrencilerine tesekkür etti.
Ziyarette söz alan ögrenciler ise; bu kutsal topraklari emanet eden neslin hatirasinin yasatilmasi için böyle bir projede yer almaktan dolayi mutlu ve gururlu olduklarini ayrica Karaman’in tanitimi açisindan çok önemli bir görev gerçeklestirdiklerini ifade ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284