Çanakkale Sehitlerine Saygi Turu Tamamlandi

Konya Büyüksehir Belediyesinin sponsorlugunda 16-18 Mart 2014 tarihleri arasinda yapilan Çanakkale Sehitlerine Saygi Bisiklet Turuna ilimiz Karaman Extrem Bisiklet ve Doga Sporlari Kulübünden ve Bisikletliler Dernegi Karaman Temsilciliginden Baris Ünlü, Özgür Özkan, Ahmet Zafer Ünlü ve Mesut Tekin katildilar.

Çanakkale Sehitlerine Saygi Turu Tamamlandi

Çanakkale ve Gelibolu yarimadasinda bulunan Sehitlikler ve savas alanlari ziyaret edilerek 17 Mart gecesi Seddülbahir Köyündeki Ilk Sehitler Aniti yaninda çadir kampi kurularak gece burada geçirildi. 18 Mart Sabahi Çanakkale Abidesinin yanindaki Sehitlik ziyaret edilerek Karaman’dan götürülen toprak dualarla sehitlerimizin kabirlerine döküldü.
Burada bir açiklama yapan Karaman Extrem Bisiklet ve Doga Sporlari Kulübü Baskani Özgür Özkan “Çanakkale Savaslarinin Türk milleti için bir milat oldugunu burada yatan sehitlerimizin sayesinde bu topraklarda rahat ve huzur içerisinde yasadigimizi her Türk gencinin mutlaka Çanakkaleye gelip bu ortami yasamasi gerektigini belirterek sehitlerimize Karaman halkinin selam ve dualarini getirdik.. Ruhlari sad olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284