Çantasi Bulunan 80 Yasindaki Kadini Domuz Bagi Ipi Ile Baglayip Öldürdüler

Karaman`da, unuttugu para ve altinlarinin yer aldigi çantasi issiz bir genç tarafindan bulunarak teslim edilince gazete ve televizyon kanallarina haber olan yasli kadin evinde ölü bulundu.

Çantasi Bulunan 80 Yasindaki Kadini Domuz Bagi Ipi Ile Baglayip Öldürdüler

Edinilen bilgiye göre, 80 yasindaki emekli ögretmen Mahide Dogay'dan dünden buyana haber alamayan yakinlari yasli kadinin Ziya Gökalp Mahallesi Abdullah Erdogan Caddesi Alperenler Apartmani Kat 1'deki dairesine geldi. Yasli kadinin kapiyi açmamasi üzerine süphelenen yakinlari durumu hemen polis ve saglik ekibine bildirdi. Polis çilingirci yardimiyla açtirdigi daireye girdiginde yasli kadini el ve ayaklari baglandiktan sonra bogularak öldügünü gördü. Kadinin üzerine yorgan ve yastiklarin oldugu ayni zamanda evinin de karistirildigi belirlendi.
Bunun üzerine ekipler evin çevresinde güvenlik tedbiri aldi. Cumhuriyet Savcisi da eve gelerek incelemelerde bulundu. Olay yerinde yapilan incelemenin ardindan yasli kadinin cesedi otopsi yapilmak üzere Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Olayla ilgili olarak polis çok yönlü sorusturma baslatti.Yasli kadin 19 gün önce içinde para ve altin bulunan kol çantasini kaldirim üzerinde unutmus, çantayi bulan issiz bir genç polise teslim etmisti. Bu durum haber olarak gazete ve televizyon kanallarinda yer almisti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284