Çarsi Grubu’ndan Emniyet Müdürü Sahne’ye Ziyaret

Besiktas Çarsi Karaman Grubu, Besiktas Kongre üyesi ve taraftari olan Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne`yi makaminda ziyaret etti.

 Çarsi Grubu’ndan Emniyet Müdürü Sahne’ye Ziyaret

Ziyarete Çarsi Karaman Baskani Burak Sayin, Ünibjk Baskani Halil Dikici, Tribün Abisi Ismet Balikçi ve Onursal Baskan Sevket Varol katildi. Samimi bir sohbet havasinda geçen ziyarette Çarsi Karaman Grubu Onursal Baskani Sevket Varol, “Sayin müdürüm yogun programinizda bizleri kabul edip vakit ayirdiginiz için tesekkür ederiz. Öncelikle sizden özür diliyoruz yaklasik bir yildir ilimizde görev yapiyorsunuz biz sizin Besiktasli oldugunuzu yeni ögrendik gecikmis ziyaretimiz için bizleri maruz görün, bundan sonraki süreçte sizlerin maddi ve manevi desteginizi bekliyoruz. Birlikte maç izlemek bizleri mutlu eder” dedi.

Emniyet Müdürü Mehmet Sahne ise ziyaretten dolayi memnun oldugunu, sporun dostluk kardeslik içerisinde yürütülmesi gerektigini, Karaman’da taraftar gruplarinin faaliyetlerini bu dogrultuda gerçeklestirmeleri gerektigini ifade ederek, “Sadece Besiktas taraftari degil ayni zamanda kongre üyesiyim, sizlerle birlikte maç izlemek beni de mutlu eder en kisa sürede bunu gerçeklestirelim” dedi. 
Ziyaret, Emniyet Müdürü Mehmet Sahne'ye Çarsi atkisi hediye etmesi ve fotograf çekimi ile sona erdi. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284