Çavaş, Doğum Günü Pastasını Hisarcıklıoğlu ile Birlikte Kesti

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, TOBB İkiz Kuleler’de yapılan İç Anadolu Bölge Toplantısına Karaman’ı temsilen Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökhan Alkan katıldı.

Çavaş, Doğum Günü Pastasını Hisarcıklıoğlu ile Birlikte Kesti

Toplantıya katılan bölge oda/borsa başkanlarına, TOBB’un çalışmaları ve Türkiye ekonomisine ilişkin sunumlar yapıldı.

Karaman Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Karaman ile ilgili bilgiler verdi ve borsa olarak yaptıkları çalışmaları, Karaman Ticaret Borsasına kazandıracakları borsa hizmet binası ile ilgili yer teminin yapıldığını, en kısa zamanda en uygun proje ile kente ve bölgeye modern bir binayı kavuşturacaklarını “Karaman’ı yukarılara taşıyacaklarını” paylaştı.

Ayrıca canlı hayvan borsası içinde belediye ile birlikte çalıştıklarını belirten Çavaş’ı kutlayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını, Karaman’ın her zaman yanında olduklarını söyledi.

Toplantıda bir de sürpriz yaşandı ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş’ın doğum günü olması nedeni ile, getirttiği doğum günü pastasını borsa ve oda başkanları ile birlikte keserek Ekrem Çavaş’ı kutladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284