Çavaş ve Yaman’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Meclis Başkanı Yücel Yaman’’ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler’’ günü nedeniyle mesaj yayımladılar.

Çavaş ve Yaman’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Başkanlar mesajlarında; Haber alma ve iletme özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesini sağlamak adına çok önemli görevleri yerine getirdiğini anımsattı.

Basının internet ve sosyal medya ile yelpazesini daha da genişlettiğini vurgulayan Başkan Ekrem Çavaş ve Yücel Yaman; “Her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısıyla basın camiası, ilimizin sosyal kültürel, ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmaların paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde de büyük ölçüde katkı sunmaktadır.

‘’Toplumun ortak sesi olan gazetecilerimiz, vatandaşla dünya arasında köprü görevini üstlenmektedir” ifadesine yer verdiler.

Bu duygu ve düşüncelerle; Topluma haber aktarımını sağlamak adına gece gündüz demeden, canla başla, büyük bir özveri ile çalışan tüm basın mensuplarının ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284