Çekin, Gönderin, Yayinlayalim

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü yeni bir uygulamayi sizlerle bulusturuyor. Artik sizin de antrenmanlariniz ve çalismalariniz sosyal medyada takip edilecek.

Çekin, Gönderin, Yayinlayalim

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü yeni bir uygulama ile Karaman’da yeni ve kesfedilmemis yetenekleri gün yüzüne çikarmayi hedefliyor. Daha önce gelistirdigi mobil uygulama ve canli yayin uygulamalari ile sporu teknoloji ile birlestirmeyi basaran ve olumlu tepkiler alan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bu kez de “Çekin, Gönderin, Yayinlayalim” uygulamasi ile yeni ve kesfedilmemis yetenekleri gün yüzüne çikarmak için kollari sivadi.
Proje hakkinda bilgi veren Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Karaman’da sporda basari çitasini en üst düzeye çikarmak için çalismalarimiz araliksiz devam ediyor. Daha önce il disindan gelen sporcularin müsabakalarini sporcu velilerin izlemesi için canli yayin uygulamasi ve faaliyetlerimizin daha yakindan takip edilebilmesi için mobil uygulamamizi gelistirdik. Bu kez de yeni ve kesfedilmemis yetenekleri gün yüzüne çikarmak, takim ve bireysel antrenmanlari sosyal aglar araciligi ile daha fazla kitleye ulasmasini saglamak amaci ile çekin, gönderin, yayinlayalim uygulamasini baslatiyoruz. Ben bu uygulamanin daha genis kitlelere ulasacagi için Karaman sporuna fayda saglayacagina inaniyorum” diye konustu.
Çektiginiz kisa videolari ve fotograflari [email protected] adresine adiniz soyadiniz, yasadiginiz sehir ve notunuzla birlikte gönderebilirsiniz...
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284