ÇEKÜD’den Sultanoglu’na Tesekkür

Çevre Kuruluslari Dayanisma Dernegi (ÇEKÜD) il temsilcileri, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’na tesekkür ziyaretinde bulundular.

ÇEKÜD’den Sultanoglu’na Tesekkür

Çevre ve Sehircilik, Orman ve Su Isleri Bakanliklari isbirligi ile ilimizde görev yapan ögretmenlere yönelik, geçtigimiz günlerde “Çevre” konulu Hizmet Içi Egitim Programi düzenlendi. Program çerçevesinde; çevre ve ahlak, ormanlarin önemi, ormanlarin faydalari, Türkiye’nin orman alanlari, doga koruma ve biyolojik çesitlilik, ekoloji, çevre kirliligi ve etkileri, çevre kirliligini önlemek için alinacak önlemler, küresel isinma, iklim degisikligi, atiklar ve geri dönüsüm, yenilenemez enerji kaynaklari, yenilenebilir enerji kaynaklari, enerji kirliligi, enerji verimliligi gibi çevre konulari ögretmenlere aktarildi.
Egitimle çevre bilinci ve sorunlari hakkinda donanimli hale getirilen ögretmenlerin bilgi birikimlerini ögrencilere aktarmasi hedefleniyor.
ÇEKÜD Il Temsilcisi Süleyman Çelik, gerçeklestirdigi ziyaretle Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’na desteklerinden dolayi tesekkür belgesini sundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284