Cemiyet Üyelerini Misafir Ettiler

New Karaman Otel Karaman Gazeteciler Cemiyeti üyelerini misafir ederek, yeni yönetim ve üyeleri tebrik etti.

Cemiyet Üyelerini Misafir Ettiler

05 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 10’da kahvaltılı bir toplantıda gazetecilerle bir araya gelen New Karaman Otel İşletme Müdürü İlker Gezer yaklaşık 2 ay önce gerçekleştirilen seçim sonrası tebrik ziyaretini otellerinde basın mensuplarını misafir ederek yapmak istediklerini söyledi. “Şehir merkezinde yer alan konumu ve yenilenen yüzüyle New Karaman Ailesi olarak siz değerli yazılı, görsel ve işitsel medya mensuplarına teşrifleriniz nedeniyle teşekkür ederim” diyen otel işletme müdürü Gezer otelde yapılan yenilikler, yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Gezer “Türk ve Dünya Mutfaklarından Seçme Eşsiz Lezzetleri Sizlerle Buluşturuyoruz”

Son teknoloji ile donatılmış 106 odasıyla 212 kişiyi misafir edebildiklerini söyleyen New Karaman Otel İşletme Müdürü Gezer şehre yeni bir soluk olan Koru Restaurant & Bar ve eşsiz düğünlere, organizasyonlara ev sahipliği yapmayı bekleyen balo salonları misafirlerini ağırlamak için hazır.Şeflerimizin özenle hazırladığı bol çeşitli serpme kahvaltı, evrensel bir lezzet olan fast food çeşitlerimiz ve birbirinden lezzetli a’la carte yemekleri tadıp; çam kokuları eşliğinde keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Standartların üzerinde bir hizmet prensibinden yola çıkan işletmemizde balo salonlarımız düğün, nişan, kına gibi en özel davetlerinizi daha da unutulmaz anlara dönüştürecek” dedi.

“Bu nazik davet için New Karaman Ailesine ve teşrifleri nedeniyle üyelerimize teşekkür ederim” diyen Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu cemiyet çatısı altında daha güzel işlere imza atacaklarını söyledi. Cemiyet üyelikleri kabul olan yeni üyelere hoş geldin diyen Başkan Demirkollu önümüzdeki günlerde dernek binasının daha modern bir binada hizmet vereceğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284