Çevrecilerden Vali Koca’ya Ziyaret

5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Çevre ve Sehircilik Müdürü Hüsamettin Bayram ile beraberindeki heyet Vali Murat Koca’yi makaminda ziyaret etti.

Çevrecilerden Vali Koca’ya Ziyaret

Ziyarete Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Hüsamettin Bayram, Müdür Yardimcisi Mehmet Kaya, Sube Müdürleri, Müdürlük Personeli ve ögrenciler katildi.
Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Hüsamettin Bayram ziyarette yaptigi konusmada: “1972 yilindan beri her yil 5 Haziran’in Dünya Çevre Günü olarak kutlandigini belirterek, Çevre günü kapsaminda yapilan etkinlikler hakkinda Vali Koca’ya bilgi verdi.
Vali Murat Koca ise 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutlayarak, konusmasinda: “Dünyada kuraklik, çöllesme, küresel isinma, susuzluk ve bazi canli türlerinin yok olmasi gibi birçok çevre sorunu yasanmaktadir. Bu ortak sorunlarin çözüme kavusturulmasi ve gelecek nesillerimize yasanabilir bir çevre birakmak için herkese görev düsmektedir. Özellikle küçük yaslardan itibaren çocuklarimiza çevre duyarliligini kazandirmali, dogayi koruyarak, zenginlestirerek gelecek nesillere daha yesil, daha temiz bir çevre birakabilmek için bütün kamu kurum ve kuruluslarimizin hassasiyet göstermelidir. Temiz bir çevre için, görevli ve sorumlu kamu kurum ve kuruluslari da çevreyi kirletenlere karsi gerekli yasal islemleri yapmali, bu konuda ihmal ve müsamaha göstermemelidir. Herkes üzerine düsen görevi yerine getirdiginde daha temiz, daha yasanabilir bir çevre beraberinde gelecektir.”dedi
Vali Koca konusmasinin ardindan, Istiklal Ilkokulunda egitim görmekte olan, temiz bir çevre için çaba sarf eden, çevre duyarliligina sahip üç ögrenciyi ödüllendirdi. Ziyaret hatira fotografinin çekilmesiyle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284