Cezaevindeki Hükümlülere Kitap Bağışı

Vali Tuncay Akkoyun, Adalet Bakanlığı tarafından “Kitap İyileştirir” sloganı ile Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için düzenlenen "Kitap Bağışı" programına katıldı.

Cezaevindeki Hükümlülere Kitap Bağışı

Karaman Adalet Sarayında başlatılan kitap bağış kampanyası, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İhsan Akdoğan’ın açılış ve bilgilendirme konuşmasıyla başladı. Akabinde Vali Tuncay Akkoyun bir konuşma gerçekleştirerek vatandaşlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarına kitap bağış kampanyasına destek verme çağrısında bulundu.

Gerçekleştirilen kitap bağışlarının bütün cezaevlerinde bulunan hükümlü ve tutuklulara katkı sağlayacağına ve faydalı olacağına inancının tam olduğunu ifade eden Vali Akkoyun, kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Vali Akkoyun, Cezaevi Kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Programa Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Osman Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Arslan, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Mustafa Çetinkaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Yemiş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mustafa Çakır da katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284