CHP, Emeklilerle Bulustu

Cumhuriyet Halk Partisi ilimizde bulunan Emekliler Dernegi’ne üye emekli vatandaslarla bir ögle yemeginde bir araya geldi.

 CHP, Emeklilerle Bulustu

Yemege CHP Il Baskani Ahmet Ertugrul, Merkez Ilçe Baskani Mustafa Cem Kagnici, Belediye Baskan adayi Merih Ünver, Emekliler Dernegi Baskani Abdullah Yilmaz, partililer ve emekliler katildi.
Demosan Otel’de gerçeklestirilen yemek öncesinde konusan CHP Merkez Ilçe Baskani Mustafa Cem Kagnici, “Son dönemde gündeme düsen yolsuzluk, rüsvet olaylariyla birlikte AKP iktidari içinde yolun sonu görünmüstür. Bugüne kadar Milli iradenin arkasina siginan zihniyetler 30 Mart’ta yapilacak olan yerel seçimlerde sandiga gömülecektir. Bunca zamandir kandirilan vatandas iktidara cevabi sandikta verecektir” dedi.
CHP Belediye Baskan adayi Merih Ünver’de, bir isçi emeklisi olarak emeklinin yasadigi sikintilari en iyi bilen kisinin kendisi oldugunu belirterek, “Emeklilerimizin sadece ekonomik alanda degil, sosyal, kültürel alanda da ne kadar fakir birakildigini biliyorum. Bugün bize biçilen maas yoksulluk sinirinin altinda kaliyor. Çikan yasalar ve çikarilacak yasalarla gerekli kosullarin saglanabilecegini biliyoruz. Belediye Baskani seçildigimde her alanda sizlerin yaninda olacagima söz veriyorum. Bir emekli olarak diyorum ki biz miadini doldurmus esyalar degiliz. Bu ülkeye hizmet etmis, çalismis insanlariz. Ülkenin kalkinip güçlenmesinde pay sahibiyiz. 30 Mart’ta seçimlerde Karaman Belediyesini birlikte yönetmek için diyorum ki el verin bana ey emekliler” diye konustu.
CHP Il Baskani Ahmet Ertugrul’da, toplantiya Istanbul’da katilacak olan Kartal Belediye Baskani Altinok Öz’ün, Konya’daki yogun sis nedeniyle uçaginin inemedigini ve Istanbul’a geri dönmek zorunda kaldigini belirtti. Ertugrul ayrica 17 Ocak Cuma günü Genel Baskanlari Kemal Kiliçdaroglu’nun Karaman’a gelecegini ve Kazimkarabekir Spor Salonunda saat 13.00’de partililer ve CHP’ye gönül vermis kisilerle bir araya gelecegini söyledi.
Emekliler Dernegi Baskani Abdullah Yilmaz’da böyle bir organizasyon düzenleyerek emeklileri bir araya getiren CHP’ye tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284