CHP Il Baskani Ünver; Emeklileri Refaha Kavusturmak Için Söz Veriyoruz

CHP Il Baskani Av. Ismail Atakan Ünver ve beraberindeki heyet, Türk Emekliler Dernegine iade-i ziyarette bulundu.

CHP Il Baskani Ünver; Emeklileri Refaha Kavusturmak Için Söz Veriyoruz

Ziyarete CHP Merkez Ilçe Baskani Onur Irgat, Milletvekili Aday Adayi olmak için Il Baskanligindan istifa eden önceki Il Baskani Mustafa Cem Kagnici ve parti yöneticileri katildi.
Dernek Baskani Abdullah Yilmaz ve emeklilerin ev sahipligi yaptigi ziyarette CHP Il Baskani Av. Ismail Atakan Ünver “Emekliler Derneginin sayin baskani ve yöneticilerinin göreve gelmelerinden sonra CHP’ye yaptiklari hayirli olsun ziyaretinden memnun olduklarini, kendilerinin de parti olarak tesekkür etmek için bu ziyareti gerçeklestirdiklerini” belirtti.
Ziyaret sirasinda emekliler sorunlarini dile getirirken, CHP Il Baskani Ünver, CHP’nin emeklilerin yasadigi tüm sorunlari bildigini, yaptigi arastirmalar ve çalismalar neticesinde emekliler için önemli projeler gelistirdigini ve Meclise çesitli yasa teklifleri sundugunu, ancak iktidarin bu tekliflerin Meclis gündemine dahi alinmasina engel oldugunu söyledi.
Ünver, emeklilerin kendi sorunlarina sahip çikmasi ve bu sorunlarini çözecek siyasi olusumlari desteklemeleri gerektigini belirterek, “Emeklilerin sorunlarini çözecek siyasi olusum, 12 yildir ülkeyi yöneten AKP kesinlikle degildir. Eger AKP’nin emeklilerin sorunlarini çözmeye niyeti olsaydi bunu 12 yildir yapardi, emeklilerimizi bugünkü duruma düsürmezdi” dedi.
CHP’nin Emekliler Dernegine yapmis oldugu ziyaret, iyi niyet dilekleri ile sona erdi. (Haber Merkezi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284