CHP IL Örgütü Esnaf Odalari Birligine Iade-I Ziyarette Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskani Ismail Atakan Ünver, Merkez Ilçe Baskani Onur Irgat, Milletvekili aday adayligi için istifa eden önceki Il Baskani Mustafa Cem Kagnici ve parti yöneticileri, Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Bayram Uysal’a iade-i ziyarette bulundu.

 CHP IL Örgütü Esnaf Odalari Birligine Iade-I Ziyarette Bulundu

Karsilikli sohbet seklinde geçen ziyarette esnaf odalari baskanlari, üyelerinin sorunlarini anlatirken, CHP Il Baskani Ünver, "CHP nin tüm esnaflarin dostu oldugunu, iktidara geldiklerinde esnaflarin tüm sorunlarina çözüm üreteceklerini dile getirirken, son günlerde de hükümet adina Basbakan’in yaptigi esnaflara faizsiz kredi verilecegi yönündeki açiklamayi degerlendirdi.

Il Baskani Ünver, Basbakan’in yaptigi açiklama ile sanki tüm esnaflara faizsiz kredi verilecekmis gibi bir algi olusturuldugunu, aslinda durumun böyle olmadigini, kredinin unutulmaya yüz tutmus meslek erbabina verilecegini ve agir sartlar tasidigini dile getirdi. Bu açidan bakildiginda bu kriterlere uyan esnaf sayisinin ilimizde 50’yi bulmayacagini söyledi.
Ünver, “AKP’nin seçim dönemlerinde bunu hep yaptigini, sanki milletin sorununu çözüyormus gibi açiklamalarda bulundugunu, ancak açiklananlar ile gerçegin hiçbir zaman örtüsmedigini, 2011 seçimlerinden önce de emekliler için INTIBAK yasasi çikarilacaginin ifade edildigini, INTIBAK sorununun çözülecegini düsünen emeklilerin çikan yasa ile hiçbir sorununun çözülmedigini dile getirdi.
Ziyaret iyi dilek temennileri ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284