CHP’li Hanimlardan 8 Mart Kadinlar Günü Etkinligi

8 Mart Dünya Kadinlar Günü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Kadin Kollari Baskanligi tarafindan bir etkinlik düzenlenecek.

CHP’li Hanimlardan 8 Mart Kadinlar Günü Etkinligi
Etkinlikle ilgili olarak CHP Kadin Kollari Il Baskani Meral Ünal ve beraberindeki heyet kapi kapi dolasarak hazirladiklari bildiri ile hem görüslerini açikliyorlar hemde 8 Mart Persembe günü saat 13.00’de Atatürk Parki’nda düzenleyecekleri etkinliklere bayanlari davet ediyorlar.
CHP’li hanimlar gazetemize gelerek dagittiklari bildiriyi sunup yayinlamamizi istediler.
Dagitilan bildiride “Kendimizi bildik bileli, kocamizin ve evimizin sadik hizmetkâri olduk. Elbette TÜRK kadini olarak kutsal aile baglarimiza bagli olduk, olacagiz da. Bir erkegin isini yapabilmek için hak hukuk aradik. Cinsiyetler arasindaki derin esitsizligi kiramadik.
Yasamin her alaninda kadinlarin olmasi M. KEMAL ATATÜRK'ün en büyük hayaliydi. Kadini erkegi esit bir Türkiye hayalimizi kendimize bile söylemekten çekindik. Biz CHP'liler olarak yasamin her alaninda firsat esitligi, demokrasi, insan haklari ve esit egitim haklari istiyoruz.
Kadina yönelik siddetle mücadeleyi bir kamu politikasi olarak benimsiyoruz. BIZ, barisa ve huzura EVET diyoruz. Bellegimizi diri tutmak, bize dayatilan bunca seyin altinda ezilmemek için "Böyle gelmis böyle gider" diyenlere karsi YETER ARTIK diyen kadinlarin yasamlarini kendi yasamimiza katiyoruz. Biz hep bu topraklara, evlatlara, kocalara ve aileye sahip çiktik, çikmaya da devam edecegiz. Bütün bu sebeplerle Dünya Emekçi Kadinlar Gününde bulusmak için 8 Mart 2013 tarihinde saat 13.00'de Atatürk Parki'nda bir araya gelelim. Haydi arkadaslar, kadini da erkegi de asagilanmayan, ezilmeyen, mutlu bireyler için bir araya gelelim. KENDI SORUNLARINA SAHIP ÇIKMAYAN VE KAZANAMAYAN, SADAKAYA RAZI OLUR
8 Mart 2013 Dünya Emekçi Kadinlar Gününde saat 13.00'de Atatürk Parki'nda bir araya gelelim.
Not 7 Mart 2013 Persembe günü CHP Gurup Baskan Vekili MUHARREM INCE saat 12.30'da Yunus Emre toplanti salonunda olacaktir. Bütün halkimiz davetlidir” dendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284