Çiftçiye Destek

Gübre ve toprak analizi desteginden faydalanmak isteyen çiftçiler, 29 Mart 2013 mesai saati bitimine kadar ilçe müdürlüklerine, merkez ilçede ise il müdürlüklerine basvuru yapacak.

Çiftçiye Destek

Gübre ve toprak analizi desteginden faydalanmak isteyen çiftçilerin, 29 Mart 2013 mesai saati bitimine kadar ilçe müdürlüklerine, merkez ilçede ise il müdürlüklerine basvuru yapmalari gerekecek.
Gida Tarim ve Hayvancilik Bakanliginca hazirlanan Çiftçi Kayit Sistemi'ne Dahil olan Çiftçilere Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Destekleme Ödemesi Yapilmasina dair Teblig'de (2012/40) Degisiklik Yapilmasina dair Teblig (2013/6), Resmi Gazete’de yayimlanarak 31 Aralik 2012 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yürürlüge girdi.
Düzenlemeyle, mazot, gübre ve toprak analizi desteginden faydalanmak isteyen çiftçilerin, bu tebligin yayimi tarihinden itibaren 29 Mart 2013 mesai saati bitimine kadar ilçe müdürlüklerine, merkez ilçede ise il müdürlüklerine basvuru yapmalari gerekecek.
Kadastro görmemis köylere iliskin tahkim komisyonlarinca yapilan çalisma planina göre her köy için son müracaat tarihi, 31 Aralik 2012 tarihinden önce olmak kaydiyla belirlenecek ve bu tarih ilgili muhtara teblig edilecek.
Hakimiyet

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284