Çoglulular Venlo’da Bulustu

Karaman ili merkez ilçesine bagli Çoglu Köyü’nden olup, Hollanda’da ikamet eden vatandaslarimiz, Hollanda’nin, Almanya ve Belçika sinirinda olan Venlo kentinde bir araya geldiler.

 Çoglulular Venlo’da Bulustu

Karaman ili merkez ilçesine bagli Çoglu Köyü’nden olup, Hollanda’da ikamet eden vatandaslarimiz, Hollanda’nin Venlo bir araya geldiler.

‘Arabasi ve Kaynasma Bulusmasi’ adli etkinlige, Hollanda’nin yani sira Almanya ve Belçika’dan da vatandaslar katildi.
Venlo kentindeki bulusmada bir araya gelen yaklasik 250 Çoglulu vatandaslarimiz, hasret giderdiler.
Hollanda Çoglular Dernegi tarafindan düzenlenen bulusma programinda konusma yapan dernek baskani Erkan Özçelik, “Hollanda genelinde 200’den fazla hemserimizin oldugunu tahmin ediyoruz. Bu gibi toplantilarla hem hemserilerimize ulasmak, hem de önemli günlerde bir araya gelmeyi amaçliyoruz. Siz degerli hemserililerimizden istegimiz, dernegimize sahip çikip, üye olmaniz ve ulasamadigimiz hemserilerimize ulasmamizi saglamanizdir. Avrupa genelinde yasayan hemserilerimiz için genis çapli düzenledigimiz bu arabasi programinin devamini seneye yineleyecegiz.” dedi.
Bu gibi etkinliklerin sikça yapilmasini isteyen Çoglulu hemserilerimiz, her yil olmasini istediklerini dile getirdiler.
Hollanda Çoglu Köyü Dernegi Yönetim Kurulu: Erkan Özçelik (Baskan), Servet Ulasi (Sekreter), Sabri Özçelik (Muhasip), üyeler Necmettin Küçük, Sedat Simsir, Mustafa Kabaktepe ve Mehmet Ali Kiliçaslan.
Haber – Foto: Mehmet Ali Topcu / VENLO

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284