Çok Sükür Ucuz Atlattik

Ilimiz Organize Sanayi Bölgesinde kurulup isletmeye açilan ve dev adimlarla büyüyen Simsek Bisküvi’de çikan yangin korkuttu.

Çok Sükür Ucuz Atlattik

Fabrikanin depo kisminda bulunan karton kutularin tutusmasi sonucu çikan yangin, kisa sürede kontrol altina alinarak söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, depodan dumanlarin yükseldigini gören fabrika çalisanlari durumu itfaiyeye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangina müdahale etti. Itfaiyenin 1 saatlik çalismasi sonucu yangin kontrol altina alinarak söndürüldü. Fabrika çalisanlari yanan karton kutulari depodan kepçe yardimiyla disari çikardi. Her ihtimale karsi yangin yerinde saglik ekibi de hazir bekletildi. Vali Murat Koca ile Emniyet Müdürü Mehmet Sahne de fabrikaya gelerek yanginla ilgili bilgi aldi. Olaya aninda müdahale ederek yapilacak çalismalari yerinde yönetmeye çalisan Fabrika sahiplerinden ve Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Mehmet Ali Simsek, dumandan zehirlenerek tedavi altina alindi. Oksijen verilerek tedavisi yapilan Mehmet Ali Simsek’in saglik durumunun iyi oldugu ve söndürme çalismalarina kaldigi yerden devam ettigi ögrenildi.
Itfaiye ekipleri yanginin çikis sebebini belirlemeye çalisirken, olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Karaman ve Türkiye ekonomisine istihdam saglayan Simsek Bisküvi’de çikan yanginin tez zamanda söndürülmesine sevindik. Simsek ailesine ve çalisanlarina geçmis olsun der, saglikli günler dileriz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284