Çukurbahçe Çay Bahçesi 21 Agustos’ta Ihaleye Çikiyor

Mülkiyeti ilimiz Belediyesine ait Cedit Mahallesi Dr. Aziz Tarhan Caddesi üzerinde bulunan 8 bin 550 metrekarelik park kiraya verilecek.

 Çukurbahçe Çay Bahçesi 21 Agustos’ta Ihaleye Çikiyor
21 Agustos Persembe günü saat 16.00’da Encümen huzurunda yapilacak olan açik teklif artirma usulü ihale ile bir aylik kira muhammen bedeli bin 200 lira ve geçici teminati 432 lirayla büfe, çay ocagi ve aile çay bahçesi olarak ihaleye çikarildi.
Ihale kosullarinin asagidaki sekilde oldugu açiklandi.
-Ihaleye katilacaklarin ihale günü saat 15.00’a kadar teminatlarini yatirmis olmalari gerekmektedir. Teminati yatirmayan ihaleye katilamaz.
-Kiraya verilecek büfe, çay ocagi ve aile çay bahçesi hali hazir durumlari ile 3yillik süre ile kiraya verilecektir. Ihalede belirlenen fiyat 31.12.2015 tarihine kadar geçerli olup, 2016 ve 2017 yili kira süresi bitimine kadarki kira artislari Belediyemiz Encümeni tarafindan belirlenir.
- Belediye Encümeni ihaleyi yapip yapmamakta ve uygun bedeli tespitte yetkilidir.
- Ihale 15 gün içerisinde Ita Amirince onaylanir veya iptal edilir.
-Tahliye isleminde 2886 Sayili Devlet Ihale Kanununun 75. Maddesi hükümleri uygulanir.
- Kira ihalesine ait sartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Mali Hizmetler Müdürlügü Gelir Sefliginde görülebilir veya imza karsiliginda ücretsiz olarak temin edilebilir.
- 2886 Sayili Yasaya mani hali olmayan ve ihale konusu ilgili sartnameyi açik adresli ve imzali olarak Mali Hizmetler Müdürlügü Gelir Sefligine verenler ihaleye katilabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284