Cumhurbaskani Erdogan Hayrani Kus

Karaman’da bir vatandasin evinde besledigi “Yesil” isimli muhabbet kusu, AK Parti’nin seçim müzikleri çalininca “Haydi Bismillah”, “Basbakan Tayyip Baba” diyor.

Cumhurbaskani Erdogan Hayrani Kus

Karaman Organize Sanayi Bölgesindeki bir bisküvi fabrikasinda isçi olarak çalisan Suayip Koca, uzun zamandir muhabbet kuslariyla ilgileniyor. Koca, evinde bir yildir Yesil ismini verdigi muhabbet kusunu besliyor. Son 6 aydir ülke gündeminin seçim olmasi ve televizyonda AK Parti’nin seçim müzikleri çok çalininca 'Tayyip' diyor. Bu duruma kendilerinin de çok sasirdigini söyleyen Suayip Koca, "Ben Yesil'i 3 aylikken satin aldim. Daha önce de muhabbet kuslari besledim ama bu kadar kisa süre içinde böyle konusanini görmedim. Yesil'i 7 Haziran öncesinde evime getirdim. O dönem seçim gündemdeydi. Televizyonda sikça AK Parti’nin seçim müzikleri çaliyordu. Yesil de, bu müziklerden etkilenerek, 'Haydi Bismillah', 'Basbakan Tayyip Baba' diye konusmaya basladi" dedi.
Yesil adini verdigi kusun konustugunu duyan komsularinin eve geldiklerini anlatan Koca, "Komsularimiz yeni dogan bir çocugu sever gibi Yesil'i seviyorlar" seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284