Cumhurbaskani Erdogan, Karamanli Anneyi Sevince Bogdu

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan`in Dünya Kadinlar Günü dolayisiyla verecegi resepsiyona Karaman’dan Dilek Kiliçoglu ile dogustan bedensel engelli 11 yasindaki kizi Neslihan Kiliçoglu’nun davet edilmesi aileyi sevince bogdu.

Cumhurbaskani Erdogan, Karamanli Anneyi Sevince Bogdu

Karaman’da, dogustan bedensel engelli Neslihan Kiliçoglu, fizik tedavisi için basladigi yüzme sporunda annesi Dilek Kiliçoglu basta olmak üzere ailesinin destegi ile 4 kez Türkiye Sampiyonu olma basarisini gösterdi. Dilek ve Üzeyir Kiliçoglu’nun üç çocugundan en küçügü olan Neslihan Kiliçoglu'nun 1,5 yasindayken ailesi bedensel engelli oldugunu ögrendi. Doktorunun tavsiyesi ve kendi istegi üzerine Neslihan 3 yil önce yüzme sporuna basladi. Yüzme sayesinde yürümeye baslayan Neslihan’i annesi Dilek Kiliçoglu yalniz birakmadi. Anne Kiliçoglu, haftanin 7 günü Neslihan’i sirtinda havuza getirip götürdü. Her zaman Neslihan’in yani basinda olan anne Dilek Kiliçoglu, Neslihan’i havuza girmeden önce kendi elleriyle mayosunu giydirdi. Özel bir kolejde okuyan ve arkadaslari tarafindan çok sevilen Neslihan, derslerinde de oldukça basarili. Neslihan, annesinin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan resepsiyona davet edilmesinin sevincini yasadi.
"NESLIHAN’I ASLA BIRAKMAM, SAGLIGINDA DA, EGITIMINDE DE HEP YANINDA OLACAGIM"
Cumhurbaskanligi Külliyesine davet edilmelerinin ailece kendilerini çok mutlu ettigini söyleyen Dilek Kiliçoglu, “Neslihan benim evladim. Asla onu birakmam. Sagliginda ve egitiminde her zaman yanindayiz. Su an Neslihan, yüzmede Türkiye sampiyonlugu bulunan birisidir. Cumhurbaskanligi Külliyesine davet edilmekten dolayi çok mutluyum. Her anne oraya gitmeyi ve görmeyi hak ediyor. Ama ben daha çok hakkettigi mi düsünüyorum. Bu davetinden dolayi Cumhurbaskanimiza sonsuz tesekkür ediyoruz" dedi.
Ailesini çok sevdigini söyleyen Neslihan Kiliçoglu ise, “Davet geldigini duydugumda çok sevindim. Suan bile çok heyecanliyim. Annem benimle ilgilendigi için davet edildi. Ben de onunla birlikte gidecegim. Simdiden çok heyecanlaniyorum" diye konustu.
"CUMHURBASKANIMIZ BIZDEN HIÇ DESTEGINI ESIRGEMEDI"
Cumhurbaskani Erdogan'a minnettar olduklarini belirten baba Üzeyir Kiliçoglu ise, “Sayin Cumhurbaskanimizin bizi davet etmesi çok sevindirdi. Bu davete Karaman’dan bizim aile seçildigi için mutluyuz. Cumhurbaskanimiza buradan tesekkür ediyorum. Cumhurbaskanimizin engellilere ve ailelere gösterdigi ilgiyi biliyoruz. Bizden destegini hiç esirgemiyor. Basbakanimiza da tesekkür ediyoruz" diye konustu.
"HER ZAMAN NESLIHAN’IN YANINDAYIZ"
Karaman’dan Neslihan ile ailesinin Cumhurbaskanligi Külliyesine davet edilmesinin kendilerini de sevindirdigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “Neslihan ve annesinin davet edilmesi gerçekten çok güzel olmus. Annesi, Neslihan’i hiç yalniz birakmadi. Neslihan her antrenmana geldiginde annesi yanindaydi. Biz de müdürlük olarak her zaman onlarin yaninda olduk ve olmaya devam edecegiz" ifadelerini kullandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284