Cumhurbaşkanı Erdoğan “Tabipler Birliği Olarak Bugüne Kadar Bir Eseriniz Var mı?

Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren hattı açılışını yapmak üzere Karaman’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜRKOVAC aşısı üzerinden Türk Tabipler Birliğine yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Tabipler Birliği Olarak Bugüne Kadar Bir Eseriniz Var mı?

Eski Türkiye özlemcilerinin çıkardıkları gürültüye bakılmaması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşların refah düzeyini Cumhuriyet tarihinin en üst seviyesine getirdiklerini belirtti. “Nankörleri koy bir kenara takdir eden eder” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti öncesi Türkiye ile bugünkü Türkiye’nin mukayeseni yapan herkesin bu gerçekleri göreceğini ve takdir edeceğini belirtti. Erdoğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Siz bakmayın eski Türkiye özlemcilerinin çıkardıkları gürültüye. Eski Türkiye'nin ne olduğunu aslında en iyi onlar biliyor. Siz bakmayın eski Türkiye isteyen insanlara. Böyle bir muhalefet ve siyaset anlayışı var. Yalan, dolan, hepsi bunlarda. Şimdi bunların bir de Türk Tabipler Birliği var. Erciyes Üniversitesi Turkovac aşısını üretiyor, adamlar ‘Böyle bir şey yok’ diyor. Siz ne kadar sahtekârsınız ne kadar yalancısınız. Madem biliyorsunuz da Türk Tabipler Birliği olarak bir eseriniz var mı? Yok. Yapana da hep taş koyuyorsunuz”

“Şehir hastanelerini eğitim araştırma hastanelerini yaparak vatandaşlarımızı o rezil hastanelere mahkûm etmedik” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk Tabipler Birliği’nin o rezilliklerin olduğu zamanlarda da hiç sesinin çıkmadığını söyledi. Erdoğan; “Bu sahtekârlar, bu cambazlar maalesef hastanelerde rehin alınan vatandaşın haklarını bir gün savunmadı. Biz o dönemleri de yaşadık, mücadelesini verdik. Bunlarda utanma yok. Şu anda bu şehir hastanelerinin benzeri sizin geçmişinizde, tarihinizde var mı? Biz AK Parti iktidarı olarak Türkiye’nin dört bir yanına yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Çünkü benim vatandaşıma bunlar layıktır. Bu çarpık zihniyeti de tarihin tozlu raflarına iteceğiz” şeklinde konuştu. Haber: Senem YAVUZASLAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284