Cumhuriyetimiz 89 Yasinda

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulusunun 89. yildönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet bayrami 29 Ekim Pazartesi günü tüm yurtta coskuyla kutlanacak.

Cumhuriyetimiz 89 Yasinda

Cumhuriyet bayrami nedeniyle ilimizde 28 Ekim Pazar günü Cumhuriyet Parki’ndaki Atatürk anitina çelenk sunuldu.
Ilimizdeki törenler ise saat 09.00’da Valilik Makaminda Vali Murat Koca tarafindan tebriklerin kabul edilmesiyle baslayacak. Kutlama programi ise saat 10.00’da Kemal Kaynas Stadyumunda gerçeklestirilecek.
Tören programi Vali Murat Koca, Garnizon Komutani Jandarma Albay Selçuk Boz ve Belediye Baskani Kamil Ugurlu’nun törene katilan halkin ve ögrencilerin bayramini kutlamalariyla baslayacak. Istiklal marsimizin okunmasinin ardindan Vali Koca günün anlam ve önemini belirten bir konusma yapacak.
Tören programi Milli Egitim Müdürlügü tarafindan tespit edilen üç okul ögrencinin siir okumasi, halk oyunlari gösterileri, Cumhuriyetin 89. yildönümü nedeniyle yapilan afis ve siir yarismalarinda dereceye giren ögrencilere ödüllerinin verilmesi ve tören geçisiyle sona erecek.
Ayni aksam saat 19.30’da ise Polisevi’nde Vali Murat Koca ve esi Vildan Koca tarafindan Cumhuriyet resepsiyonu verilecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284