Degisik Semtlerde Yeni Hanimlar Lokali Hizmete Giriyor

Karamanli hanimlarin bulusma adresi olan Mümine Hatun Hanimlar Lokali, açilacak yeni hizmet binalariyla artik daha çok vatandasimiza hizmet verecek.

Degisik Semtlerde Yeni Hanimlar Lokali Hizmete Giriyor
Belediye Baskani Kâmil Ugurlu yaptigi açiklamada; su anki Hanimlar Lokaline uzaklik sebebiyle gelemeyen vatandaslarimiz için bir çalisma baslattiklarini ve çok yakinda tüm Karamanli hanimlarimizin bu tesislerden istifade edebileceklerini belirtti.
Mümine Hatun Hanimlar Lokali’nin kurulusundan bu yana sosyal ve kültürel alanda önemli faaliyetler gösterdigini ifade eden Belediye Baskani Ugurlu sunlari kaydetti:
“23 Nisan 2009 tarihinde hizmete açtigimiz Hanimlar Lokali, bin hanima hizmet veriyor. Gün geçtikçe kendini yenileyen tesisler; spor faaliyetlerinden el becerilerini gelistirmeye, kurs ve danismanlik hizmetlerinden egitim seminerlerine kadar her alanda hanimlarimizin gelisimine katki sagliyor. Yapilan bu etkinliklerle onlarin beceri ve emeklerini gün isigina çikararak kadinlarimizin topluma kazandirilmasini hedefliyoruz.” 
Bu yil içerisinde Karaman’a yeni tesisler yapilacaginin müjdesini veren Kâmil Ugurlu: “Hanimlarimizin büyük ilgi gösterdigi Hanimlar Lokali’nden, yelerini belirledigimiz bazi mahallelere yenilerini kuruyoruz. Hatta çalismalar basladi. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne yapilan yeni Hanimlar Lokali tamamlanmak üzere. Mümine Hatun Hanimlar Lokali’ne gelemeyen uzak mahallelerdeki hanimlarimiz, bu yeni yapacagimiz tesislere gelerek sosyal ve kültürel ihtiyaçlarini karsilayabilecekler” dedi.
Belediye Baskani Ugurlu, Mümine Hatun Hanimlar Lokali isminin, Mümine Hatun Kültür Merkezi olarak degisecegini de sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284