Demosan Otel, Karaman’in Yüzünü Güldürmeyi Sürdürüyor

Açilisinin üzerinden kisa bir süre geçmesine karsin Karaman’in çehresini degistiren ve yaptigi çalismalarla kendinden söz ettiren bir ay sonra da bes yildizli otel ünvanini kazanacak olan Demosan yine bin kisinin üzerinde konugu agirlamanin heyecanini yasadi.

Demosan Otel, Karaman’in Yüzünü Güldürmeyi Sürdürüyor

Kafile gruplarini konuk eden Demosan Otel’in konuklari bu kez Anadolu Gençlik Dernegi Ilçe Baskanlari oldu. Karamanli hemserilerimizin yakindan tanidigi Anadolu Gençlik Dernegi Genel Sekreteri Mehmet Emin Eren kameralarimiza konusarak memnuniyetlerini dile getirdi.
Eren, “Gördügünüz gibi Anadolu Gençlik Dernegi ilçe baskanlari bölge ve sube baskanlari, teskilat baskanlari ile birlikte yaklasik 700-800 kisiyiz. Karaman’da eskiden özlemini çektigimiz güzel bir ortamin yaratilmasini saglayan Demosan Otel sahiplerine bir Karamanli olarak ne kadar tesekkür etsek azdir. Böylesine büyük organizasyonlarin sehrimizde gerçeklestirilmesi inanin propagandalarin en güzelidir. Turizme büyük katkisi olacaktir. Biz iki günlügüne Karaman’a geldik. Birinci gün egitim seminerlerimiz sürdü. Ikinci gün ise Saadet Partisi Yüksek Istisare Kurulu Baskani Oguzhan Asiltürk beyler ve Saadet Partisi Genel Baskani Mustafa Kamalak’da toplantimiza katilanlar arasinda yer aldi. Sagolsunlar bu toplantimiza katilarak bizleri aydinlattilar. Insallah insanligimiz için ve Türkiye’miz için hayirlara vesile olur. Böylesine güzel ortamlari yaratan ve bizleri bulusturan Demosan Otel’e bir kez daha tesekkür etmeden geçmeyecegim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284