Demosan Otel Müdürü Kaynak: “Karaman’in Yeni Konaklama Isletmelerine Ihtiyaci Var

Ilimizin bes yildizi tek oteli olan Demosan Otel Müdürü Ibrahim Kaynak, Karaman’in otel isletmeciligi açisindan yeni yatirimlara ihtiyaci oldugunu söyledi.

Demosan Otel Müdürü Kaynak: “Karaman’in Yeni Konaklama Isletmelerine Ihtiyaci Var

Kaynak, Demosan Otel’in Karaman için çok önemli bir yatirim oldugunu belirterek, “Otelimizde Türkiye’nin her yerinden, Uzakdogu ve Avrupa’dan konuklarimizi agirlamaya devam ediyoruz. Fakat bununla alakali olarak da konaklama sikintisi yasiyoruz. Özellikle 9-16 Mart tarihlerinde biner kisilik organizasyonlarimiz var. Bu organizasyonlarda yatak sikintisi yasiyoruz. Bunun ilerleyen zamanlarda insallah çözülecegine inaniyoruz. Yeni yatirimlar bekliyoruz Karaman’da. Otelimizde suan ki doluluk oranimiz Türkiye Sampiyonasi Voleybol turnuvasi nedeniyle 14 takim otelimizde konakliyor. Konuklarimizi en iyi sekilde agirlamaya çalisiyoruz. Sonrasinda da otelimiz ve Karaman’la ilgili olarak güzel dileklerde bulunmalarini temenni ediyoruz. Nasil ki evinizde konuk ettiginiz insanlari en iyi sekilde agirlamak için davraniyorsaniz. Demosan’da konuklarina bu sekilde hizmet ediyor. Ilerleyen dönemlerde çok önemli organizasyonlar aldik. Nisan ayinda yine Karaman’in ev sahipliginde büyük bir Satranç Federasyonunun Türkiye Yildizlar sampiyonasi yapilacak. Burada yine diger otellerimiz ve esnaf arkadaslarimizla birlikte ev sahipligi yapacagiz. Yine uluslar arasi kongrelerle ilgili görüsmelerimiz devam ediyor. Bunlardan birkaç tanesini almis bulunmaktayiz. Isimlerini daha sonra açiklayacagiz. Bizler her ay otelimizi nasil doldururuz hesabi içerisindeyiz. Günü degil, aylari, mevsimleri hesapliyoruz. Karaman’a ve dolayisiyla Demosan’a gelen konuklarimizi en iyi sekilde agirlayabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bir Batman’li hemserimize, Bir Karsli hemserimize sundugumuz hizmetler olumluysa bu bizim için gittikleri her yerde reklam olusturuyor. Çünkü Karaman ve güzelliklerinden bahsedip öveceklerdir” dedi.
Kaynak, 10 ay önce Karaman’a geldiginde turizm alaninda birçok eksikligin oldugunu tespit ettigini belirterek, “Bu eksiklikleri giderebilmek için neler yapabilecegimizi isletme sahibimiz ve çalisanlarimizla birlikte masaya yatirmistik. Allaha çok sükür o günden bugüne büyük mesafeler kat ettik. Karaman’da turizmle alakali çok ciddi atilimlar var. Diger kuruluslarinda yaptigi ortak çalismalar var. Mesela simdi Mevka’nin önderliginde yapilan bir Turizm platformu olusturuldu. Bu platformda Konya ve Karaman’in birlikte çalismasiyla gelisen bir projede 10 yil sonrasindaki Konya-Karaman turizmi düsünülüyor. Bu çerçevede biz her 10-15 günde bir hem Konya’da hemde burada toplantilar yapiyoruz. Kendimize plan ve projeler sunuyoruz. Anlayacaginiz Karaman’in turizme olan açligini giderecegiz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284