Demosan Spa Otel Karaman Turizmine Yön Vermeye Devam Ediyor

Avrupa, Uzakdogu, Ortadogu ve Iç pazarda turizmle alakali genis bir destinasyona sahip olan Demosan Spa Otel yine dev bir organizasyona ev sahipligi yapiyor.

Demosan Spa Otel Karaman Turizmine Yön Vermeye Devam Ediyor

Türkiye’nin tüm illerinden Karaman’a gelen konuklari en iyi sekilde agirlamaya çalisan Demosan Spa Otel, aldigi organizasyonlarla Karaman’in turizm platformunda daha üst siralara tasimaya devam ediyor.
Bu tür organizasyonlarin turizm sektöründe ilerleyen dönemlerde Karaman’imiza daha fazla organizasyon alinmasi ile ilgili ilimize katki saglayacagini düsünüyoruz.
Bu konu hakkinda açiklama yapan Demosan yönetim kurulu üyesi Kadir Demirel, “Karaman’imiza bu hafta Türkiye’nin tüm illerinden gelen Anadolu Gençlik Dernegi’nin (900 kisi ) il ve ilçe baskanlarini agirladik. Buradaki genel amacimiz Karaman’imizi turizm alaninda istenilen seviyelere tasimaktir. Bunun için yapilmasi gerekenler ile ilgili ekibimizle birlikte bir yol haritasi çizdik proaktif düsünerek ve planlama yaparak Karaman’imiza turizmin kalkinmasi anlaminda yön vermek istiyoruz profesyonel ekibimizle birlikte ciddi çalismalar yapmaktayiz. Özellikle belirtmek istedigim konulardan bir tanesi de diger turizmci meslektaslarimin ve esnaf arkadaslarimizin turizm alaninda bizim yanimizda yer almalari ve bu konuda bize destek olmalari arzu ettigimiz konular içerisindedir. Ayrica bu organizasyonda bize ciddi katkilari olmustur sahsim ve ekibim adina kendilerine bu profesyonel davranislarindan dolayi tesekkür ederim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284