Denizbank’tan Berber Ve Kuaförlere Özel Imkânlar!

Yenilikçi ürün ve hizmetleri ile farklilasan DenizBank; Karaman Berberler ve Kuaförler Odasi ile Isletme Kart projesi için protokol imzaladi. Yapilan isbirligiyle oda üyeleri Isletme Kart’in tüm avantajlarina sahip olacak.

Denizbank’tan Berber Ve Kuaförlere Özel Imkânlar!
Sahip oldugu finansal portal anlayisiyla müsterilerinin ihtiyaçlarina uygun yenilikçi ve özel çözümler sunan DenizBank, esnafin ülke ekonomisi için katkisini biliyor ve esnafi desteklemeye devam ediyor. DenizBank, üyelerine cazip kosullarda finansman saglamaya yönelik çalismalarini araliksiz sürdüren Karaman Berberler ve Kuaförler Odasi ile Isletme Kart projesi için isbirligi protokolü imzaladi. Yapilan protokolle birlikte berberler DenizBank’in iddiali ve yenilikçi ürünü Isletme Kart’in tüm avantajlarina sahip olacak. 30 Eylül 2011 günü yapilan protokol imza töreni Karaman Berberler ve Kuaförler Odasi Baskani Ali Biçer, Baskan Yardimcisi Selahattin Pekoglu, Genel Sekreter Ismail Özeren, Denizbank Karaman Sube Müdürü Hakan Atay, Denizbank OBI portföy yöneticisi Sinan Uysal ve KBI portföy yöneticisi Zerdane Talas katilimlariyla gerçeklesti.
“Esnaf ve sanatkâra yeni imkânlar getiriyoruz”
Protokol imza töreninde konusan DenizBank Karaman Sube Müdürü Hakan Atay, ülke ekonomisinde esnaf ve sanatkârin çok önemli bir yeri olduguna degindi. Esnafin ülke ekonomisinin can damari oldugunu söyleyen Atay, ”Esnaf ve sanatkârlar için DenizBank olarak her zaman yeni imkânlar getiriyoruz. DenizBank’in KOBI Bankaciligi alanindaki hizmetlerinden esnafimizi azami sekilde faydalandirmayi hedefliyoruz.” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284