Dereli: Davutoglu’nun Basbakanligi Karaman Için Büyük Bir Sans

Basbakan Recep Tayyip Erdogan’in Cumhurbaskani seçilmesinin ardindan AK Parti’nin basina kimin geçecegi ve yeni Basbakan’in kim olacagi konusundaki soru isaretleri 21 Agustos Persembe günü Basbakan Erdogan’in açikladigi isimle yanitini buldu.

 Dereli: Davutoglu’nun Basbakanligi Karaman Için Büyük Bir Sans

Basbakanlik için kulislerde yogun olarak ismi geçen Konya Milletvekili ve Disisleri Bakani Ahmet Davutoglu, AK Parti’nin Genel Baskani ve Türkiye’nin yeni Basbakani oldu.

Davutoglu’nun Basbakanligiyla ilgili olarak AK Parti Il Baskani Kerim Dereli yaptigi açiklamada, “AK Parti’nin ilgili kurullarinda yapilan degerlendirmeler ve alinan kararlar Türkiye’nin en büyük siyasi hareketi ve hükümeti oldugu için sadece bir partiyi ilgilendirmiyor. Türk siyasetinin ve ülke yönetiminin de gelecegini ilgilendiriyor. Hatta AK Parti’de yasanan gelismeler tüm bölge ülkeleri ve dünya kamuoyu tarafindan yakindan takip ediliyor. Konya Milletvekili, Disisleri Bakanimiz Hemserimiz Ahmet Davutoglu'nun Genel Baskan ve Basbakanimiz olmasindan Karaman ve Konya olarak çok mutlu oldugumuzu ifade etmek istiyorum. Disisleri Bakanimiz Hemserimiz Ahmet Davutoglu her firsatta Konya ve Karamanin bir oldugunu belirtir ve bir tutardi. Toroslarin Zirvesinden Basbakanliga geçecek olan, Toroslarin oglu Davutoglu'nun Karamanimiza, Konya ve Ülkemize Hayirli olmasini rabbimden niyaz ediyorum. Yolumuz açik olsun diyor insallah bölgemize ve Ülkemize hayirli hizmetler yapmasi için rabbime dua ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284