Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Mevlana Kalkınma Ajansı Karaman Yatırım Destek Ofisi öncülüğünde KOSGEB Karaman İl Müdürlüğü ve Karaman KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği) Çalışma Grubu işbirliği ile Ayrancı ilçesi Halk Eğitim Merkezinde “Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi

Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Bilgilendirme toplantısına Mevlana Kalkınma Ajansı uzmanları Selim Gülhan ve Doğan Ali Onuralp, KOSGEB Karaman İl Müdürü Mevlüt Tavşan, KUSİ Karaman İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Serdar Carbaş katılım gerçekleştirdi.

Toplantıda ilk olarak KÜSİ İl Temsilcisi ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğr. Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Çarbaş Karaman’da yürütülen KUSİ faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sunumunda ARGE faaaliyetlerinin ülkemiz için önemine değinen ÇARBAŞ Arge faaliyetlerinin artırılması ve geliştirilmesi noktasında teşvik edici unsur olan Devlet Destekleri konusunda da bilgilendirmelerde bulundu.

Karaman KOSGEB İl Müdürü Mevlüt Tavşan sunumunda KOSGEB’in Karaman’da geçmiş dönemde yürütmüş olduğu faaliyetler ve mevcut faal olan destekler konusunda katılımcıları bilgilendirdi.Mevlana Kalkınma Ajansı Karaman Yatırım Destek Ofisi uzmanı Selim Gülhan sunumunda Mevlana Kalkınma Ajansı Destekleri konusunda detaylı bilgilendirme yaptı. Bununla beraber diğer kamu destekleri konusunda da bilgiler sundu.

Toplantının son bölümünde Mevlana Kalkınma Ajansı uzmanları Doğan Ali Onuralp, Selim Gülhan; KOSGEB İl Müdürü Mevlüt Tavşan, Kusi İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Serdar Çarbaş katılımcılardan gelen sorulara ayrıntılı yanıt vererek program sonlandırıldı.

Toplantı sonrası Ayrancı Kaymakamı Mustafa Türkcan makamında ziyaret edilerek, Kusi faaliyetleri, KOSGEB ve MEVKA desteklerine yönelik olarak istişarelerde bulunuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284