Devranoglu Ailesini, Firat’in Dügünü Biraraya Getirdi

Ilimizin taninmis ve köklü ailelerinden Nevzat Devranoglu’nun 6 çocugu, Firat Devranoglu’nun dügünü ise Karaman’da bulusarak özlem giderdi.

 Devranoglu Ailesini, Firat’in Dügünü Biraraya Getirdi

Devranoglu ailesinin üçüncü çocugu Muammer Devranoglu’nun oglu Firat’in Karaman’da yapilacak olan dügünü için Istanbul, Elazig ve Karaman’da bulunan 6 kardes baba evinde bir araya geldi.

Kardeslerin en büyügü olan 64 yasindaki Insaat Mühendisi Osman Akil Devranoglu, Kulak Burun Bogaz Uzmani Prof. Dr. Irfan Devranoglu (62), Genel Cerrahi Uzmani Muammer Devranoglu (60), Iktisatçi Hidayet Devranoglu (57), Göz Hastaliklari Uzmani Prof. Dr. Kazim Devranoglu (55) ve ailenin tek kiz çocugu Nükleer Tip Uzmani Gevher Devranoglu Solakoglu (52) uzun bir aradan sonra bir arada olmaktan son derece mutlu olduklarini belirttiler.
Osman ve Hidayet Devranoglu’nun disinda tüm kardesler sehir disinda yasayinca dügünler ve bayramlarda görüsmeleri için vesile oluyor.
Anne Raziye Devranoglu ise 6 çocugunun da kendisi için özel oldugunu ve hepsinin ayri yeri oldugunu belirterek evlatlarinin kendisini hiç üzmedigini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284