Dinçer; “ Karaman Için Hizmet Etmeye Devam Edecegiz”

Bir dönem Milli Egitim ve Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligi görevlerinde bulunan halen Istanbul milletvekili olan hemserimiz Ömer Dinçer, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’i ziyaret etti.

 Dinçer; “ Karaman Için Hizmet Etmeye Devam Edecegiz”

Ziyarete, Ak Parti Il Baskani Nazmi Ünlü ve Ömer Dinçer’in babasi Duran Dinçer de katildi. Belediye Meclis Üyelerinin de bulundugu ziyaret sirasinda, Karaman Belediyesi’nin çalismalari hakkinda genis çapli bilgiler veren Baskan Çaliskan kisa sürede Karaman’in hayal ettigimiz marka sehir konumuna gelecegini söyledi. Baskan Çaliskan: “Karaman’in ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda büyümesi ve gelismesi için bütün kurum ve kuruluslarla uyum içinde çalisiyoruz. Belediye olarak ortak aklin ve ortak düsüncelerin bir arada bulundugu bu mekanizma içerisinde lokomotif görevini üstlendik. Siz degerli Bakan ve Milletvekillerimizin Karaman ile ilgili hassasiyetlerinin bilincindeyiz. Karaman’a yapilan yatirim ve hizmetlerle ilgili size ve emegi geçen herkese sahsim ve halkimiz adina tesekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret esnasinda konusan Ömer Dinçer ise, “Ak Parti iktidarlari süresince yerel yönetimlerde birçok hizmet ve yenilik milletimizle bulustu. Son yillarda Karaman’da da hissedilir yapisal degisikliklerin yani sira belediyecilik anlaminda da önemli gelismeler var. Bizler bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da Karamanimiz için elimizden gelenin daha fazlasini yapma gayretinde olacagiz” dedi.
Ziyaretin sonunda Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Belediye yayinlarindan olusan eserleri Ömer Dinçer’e hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284