Dinlenelim Dillenelim Projesi Tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen toplan 160 öğrencinin faydalandığı “Dinlenelim-Dillenelim Projesi” tamamlandı.

Dinlenelim Dillenelim Projesi Tamamlandı
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Dinlenelim Dillenelim projesinde katılımcı okul olarak seçilen Karaman Prof.Dr.Ömer Dinçer Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi hazırlık sınıfı öğrencileri, okulda öğrenmiş oldukları Arapça diline, özellikle pratik yönünden katkı vermek ve bu öğrencilerin ulusal ve uluslararası alanda çevrelerini tanımalarını sağlamak için 31 Mayıs - 2 Haziran tarihlerinde Hatay Dil Eğitim ve Gezi Kampı’na, 25 Mart - 21 Mayıs tarihleri arasında da Sudan'da yapılan Uluslararası Arapça Dil Enstüsündeki 2 aylık dil eğitim kampına katıldı. Proje kapsamında Hatay’a giden öğrenciler mülteci okullarını ve mültecilerin yoğun olduğu bölgelere ziyaret etti.
SUDAN’A GİTTİLER
Dinlenelim Dillenelim projesi kapsamında dil eğitimi için iki ay süreyle Sudan'a giden 16 öğrenci alanında uzman dört kişiden oluşan komisyon tarafından seçilerek 45 günlük hızlandırılmış ön hazırlık kursuna tabi tutuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284