Dizayno Home Yurtdışında Da Büyümeye Devam Ediyor

70 yıl önce Karaman’da bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Dizayno Home, bugün yurtdışı pazar ağında da açtığı mağazalarıyla hız kesmeden büyümeye devam ediyor.

Dizayno Home Yurtdışında Da Büyümeye Devam Ediyor

Türkiye’de 13, Moldova’da 2, Avusturya’da 1, Filistin’de 1 mağazası ile kalitesini tüketiciyle buluşturan Dizayno Home; son olarak 26 Mart’ta Hollanda'da da Amsterdam Villa Arena AVM’de mağaza açılışını yaptı. Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan, Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser ve HOTİAD (Hollanda Türk İş Adamları Derneği) Başkanı Hikmet Gürcüoğlu katılımlarıyla gerçekleşen mağaza açılışı yoğun bir ilgiyle karşılandı. 65 mağazası bulunan Villa Arena AVM’nin en büyük alanına sahip mağazası olarak hizmete açılan Dizayno Home oturma gruplarından ev dekorasyonuna, yemek odalarından uyku ürünlerine kadar geniş ürün yelpazesine sahip. Yeni koleksiyon ürünlerin de tanıtıldığı açılışta Amsterdam Dizayno Home Mağaza Sahibi Hayati Tahtalı duyduğu heyecanı dile getirdi. Kuruldukları ilk günden bugüne yüzde yüz müşteri memnuniyeti hedefiyle hareket ettiklerini ifade ederek konuşmasına başlayan Dizayno Home Genel Müdürü Osman Oğuzcan ise , “Dizayno Home olarak en büyük hedefimiz yaşam alanlarında öncelikle huzur ve konforu inşa edebilmek. Üretimlerimizde de önce huzurunuzu ve konforunuzu düşünüyor bu doğrultuda hareket ediyoruz.” dedi.

Dizayno Home Genel Müdürü Oğuzcan, “Önceleri küçük bir hayalle başlayan serüvenimiz bugün dünyanın birçok noktasında aynı heves ve aşkla devam ediyor. Yurtdışında 5, yurtiçinde toplam 13 mağazamız ile her geçen gün daha da büyüyoruz. Büyümeye de devam edeceğiz. Konuyla ilgili çalışan, planlar yapan büyük bir ekibimiz mevcut. Bu vesileyle emekleri geçen fedakar çalışma arkadaşlarımıza ve sonrasında bizimle birlikte bu heyecana ortak olan herkese çok teşekkür ederiz.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Açılış töreni kurdele kesim merasimi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284