Doğukışla Kavşağında Çalışmalar Sona Geldi

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilerek çalışmalarına başlanan Doğukışla Kavşağı düzenlemeleri çalışmalarında sona gelindi. Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler köprü üzerinde asfaltlama çalışmalarına başladı.

Doğukışla Kavşağında Çalışmalar Sona Geldi
Karaman Belediyesi tarafından, ulaşımı daha modern ve güvenli hale getirmek amacıyla başlanan Doğukışla Kavşağı düzenleme çalışmaları sürüyor. Çalışmalar kapsamında inşa edilen köprü büyük oranda tamamlandı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler köprüye bağlantıyı sağlayan yollar üzerinde ve köprü üzerinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Ayrıca Gevher Hatun Mahallesi’nden köprüye ulaşımı sağlamak amacıyla yeni yollar açıldı.
Çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; “Tapduk Emre Mahallesi ve Gevher Hatun Mahallesi'ni birbirine bağlayacak şekilde inşasına başladığımız köprü ve beraberindeki kavşak düzenleme çalışmalarımızda sona geldik.
Ekiplerimiz köprünün üstünde ve altındaki yollar üzerinde asfatlama çalışmaları yürütüyor. İnşallah Aralık ayı içerisinde kavşağı ve köprüyü trafiğe açacağız. Çalışmalar tamamlandığında özellikle devlet hastanesine ulaşım daha kısa süreli ve daha güvenli hale gelecek.” dedi.
 




 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284