Dr. Recep şeker; “19 Mayıs; Bağımsızlığa, Aydınlığa ve Geleceğe Olan İnancın Adıdır”

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Dr. Recep şeker; “19 Mayıs; Bağımsızlığa, Aydınlığa ve Geleceğe Olan İnancın Adıdır”

Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi:“19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. Yılını en kalbi duygularımla kutluyorum.
19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Samsun'a ayak bastığı, İstiklal mücadelemizin başladığı, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü ve bağımsızlığa, aydınlığa ve geleceğe olan inancın adıdır.
19 Mayıs tarihinde necip milletimizin dini, vatanı, bayrağı, istiklal ve istikbali için canını ve tüm varlığını ortaya koyduğu en önemli bağımsızlık mücadelelerinden birisi “Milli Mücadele” başlamış, bu tarih aynı zamanda 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi milletimizin destan yazdığı başarıların da kaynağını teşkil etmektedir.
İstiklal ve istikbalimizin sembolü 19 Mayıs, gençlerimize armağan edilmiştir. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz elde edecekleri büyük başarılarla devraldıkları bu önemli ve kıymetli mirası daha da zenginleştirerek ülkemizi çok daha ileriye taşımak suretiyle sonraki nesillere daha kalkınmış, daha müreffeh bir ülke bırakacaklarına olan inancımız tamdır.
Bu duygu ve düşünceler ile aziz şehitlerimizi, gazilerimizi, Milli Mücadele’nin tüm kahramanlarını minnet, saygı ve şükranla anıyor, Yüce Allah (C.C)’tan rahmet diliyor, gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284