Dr. Recep Şeker: Üç Aylar Ve Regaip Kandilimiz Mübarek Olsun

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Üç Aylar ve Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Dr. Recep Şeker: Üç Aylar Ve Regaip Kandilimiz Mübarek Olsun

Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi: “Aziz Milletimiz ile birlikte mübarek üç aylara ve Regaip kandiline ulaşmanın sevinç mutluluğunu yaşıyoruz.
Karamanlı hemşerilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın üç aylar ve Regaip kandilini en kalbi duygularımla kutluyorum.
Rahmet ve bereket iklimi mübarek üç aylar, içerisinde Regaip, Miraç, Berat kandilleri ile mübarek Ramazan ayını ve bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir gecesini ve Ramazan Bayramını barındırmaktadır.
Bu mübarek gün ve geceler Yüce Allah’ın (C.C) rahmetinin, lütuf ve kereminin kulları üzerine bol bol ihsan ettiği müstesna zaman dilimleridir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in “Recep Allah’u Teâla’nın, Şaban benim, Ramazan ümmetimin ayıdır “ buyurduğu bu mübarek gün ve geceler birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin en ulvi seviyeye çıktığı zamanlardır. Bu manevi iklimi fırsat bilerek aramızdaki dargınlık ve kırgınlıklar kaldırmalı, elimizi ve gönlümüzü herkese açarak kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine katkı sağlamalıyız.
Mübarek üç aylar ve Regaip Kandilinin ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını Yüce Allah (C.C) niyaz eder, tüm Karamanlı hemşerilerimizin ve İslam âleminin kandilini tebrik ederim.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284