Dün Ayrildilar Bugün Ölmek Istediler

Karaman`da dün bosanan çift, bugün çarsida girdikleri bir is yerinde pes pese böcek ilaci içerek ölmek istedi. Üç çocuklari olan çift, polis otosu ile hastaneye kaldirildi.

Dün Ayrildilar Bugün Ölmek Istediler
Olay, saat 16.00 siralarinda Tahsin Ünal Mahallesi Sarraflar Sokagi'nda bulunan bir saatçi dükkaninda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk annesi Yadigar Teber (33), sokakta bulunan bir saatçi dükkanina girerek saatlere baktigi sirada, dün mahkemede bosandiklari ögrenilen kocasi Ugur Teber (39) elinde böcek ilaci ile is yerine girdi. Ugur Teber'i gören Yadigar Teber bir anda elinde bulunan böcek ilacini alarak içti. Bunun üzerine is yeri sahibi ve çevredekiler Yadigar Teber'e müdahale ettigi sirada Ugur Teber de böcek ilacini alarak kalanini içti. Is yerindekiler polise ve 112 Acil Servis'e haber verdi. Olay yerine ilk olarak gelen polis ekibi Yadigar ve Ugur Teber'i ambulansi beklemeden polis otosuna alarak hemen Karaman Devlet Hastanesi acil servisine götürdü. Yadigar ve Ugur Teber, siren çalarak hastaneye gelen polis otosundan polisler ve hastane görevlileri tarafindan acil servise tasindi. Polis ekipleri olayin ardindan saatçi dükkaninda incelemelerde bulundu.
Saatçi Mehmet Karatas, Yadigar Teber'in devamli müsterisi oldugunu ve saat bakmaya geldigini anlatarak, "Saatlere baktigi sirasindan arkasindan kocasi elinde ilaçla geldi. Kadin kocasinin elinde bulunan ilaci bir anda alarak içti. Biz ona müdahale etmeye çalisirken, diger taraftan kocasi da ilaci alarak içti. Durumu polise ve ambulansa bildirdik. Polis arabasiyla hastaneye götürdüler" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284