Dünya Çevre Gününde Vali Meral’e Ziyaret

​​​​​​​Dünya Çevre Günü dolayısıyla Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete; Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Türkmen Hacıhaliloğlu ve müdürlük personeli katıldı.

Dünya Çevre Gününde Vali Meral’e Ziyaret

Vali Fahri Meral’e çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunan İl Müdürü Hacıhaliloğlu, kabullerinden dolayı teşekkür etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Fahri Meral, “Çevre kirliliğinin dünyamızı tehdit ettiği bir dönemde, insanlara daha sağlıklı ve güvenli bir çevrede yaşama imkânının sunulması ve gelecek nesillere sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre bırakmak için kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra vatandaşlarımıza da önemli görevler düştüğünü söyledi.
 
Çevrenin bize geçmiş kuşaklardan kalan bir miras değil, gelecek kuşaklara bir emanet olduğu gerçeğini hatırlatan Vali Meral, “Gelecek kuşaklara daha yeşil, daha yaşanabilir bir dünya bırakabilmek inancıyla insanlığı tehdit eden koronavirüs salgınının son bulması dileklerimle Dünya Çevre Günü’nü kutluyor; bütün vatandaşlarımıza güzel, temiz bir çevrede, mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284