Duru Bulgur Deprem Bölgesinde 30 bin Kişinin Yemek İhtiyacını Karşılıyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen felaketin ardından Duru Bulgur, deprem bölgesine günde 30 bin kişinin ihtiyacını karşılayarak yemek dağıtımı gerçekleştiriyor.

Duru Bulgur Deprem Bölgesinde 30 bin Kişinin Yemek İhtiyacını Karşılıyor

Büyük felaketin yaşandığı ve 10 ili vurduğu deprem sonrasında tüm yurt seferber oldu. Enkaz altında kalan vatandaşları çıkarmak için çalışmalar sürerken depremzedeler için ise yemek ve giyecek ihtiyaçları da karşılanmaya devam ediyor.

Karaman OSB’de faliyetlerini sürdüren Duru Bulgur, Karaman Valiliği ve AFAD ile işbirliğiyle deprem bölgelerine 5 tır kuru gıda ve günde 30 bin kişiye yemek dağıtacak kapasiteli 3 yemek aracını sevk etti.

Duru Bulgur’dan yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası afet bölgesinde acıların dindirilmesi adına yoğun bir çalışma içersindeyiz. Karaman Valiliği ve AFAD iş birliği ilk günden bu yana deprem bölgelerine 5 tır kuru gıda yardımı yapıldı.

Günde 30 bin kişiye yemek dağıtacak kapasiteli 3 sıcak yemek aracımızla Kahramanmaraş’ın ilçeleri olan Şekeroba, Türkoğlu ve Adıyaman merkezde her gün sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyoruz.

Burada görevli tüm personelimize ve çalışanlarımıza destekleri ve özverileri dolayısıyla sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bugün, hepimizin ortak çalışma ve ortak mücadele etme günüdür. Bu süre boyunca, sahip olduğumuz tüm olanaklarla afetzedelerin yaralarını sarmak için üzerimize düşen sorumlulukları eksiksiz olarak yerine getirmeye devam edeceğiz.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem Dereli
Adem Dereli - 1 yıl Önce

Siz gibi firmalar bizim için olmazsa olmaz Allah razı olsun sizlerden ve sizin gibi şerefli haysiyetli insanlardan milletimizin zor gününde destek veren kardeslerimizdende Allah razı olsun biri bin olsun bu vatanın evladı olarak gurur duydum

SIRADAKİ HABER

banner284