Duru Bulgur’dan Avrupa Üçüncüsüne Ödül

6–9 Ekim 2011 de Güney Kibris’ta yapilan Avrupa Gençler Taekwondo Sampiyonasinda Ülkemizi 46 kg. da temsil eden Performans Spor Kulübü Sporcusu Aysegül Funda Alp Bronz madalya kazanarak Avrupa üçüncüsü olup ilimize dönmüstü.

Duru Bulgur’dan Avrupa Üçüncüsüne Ödül
Taekwondo Il Temsilcisi Ali Can yaptigi açiklamada, “2011 yili içerisinde Türkiye Sampiyonalarinda sekiz madalya, Avrupa Sampiyonalarinda yedi madalya kazanarak Karaman ilimizin tanitimina büyük katki saglayan Taekwondo sporuna Duru Bulgur Yönetim Kurulu Sayin Ihsan Duru ve Sayin Emin Duru Beylerin verdigi katkilar damgasini vurmustur. Alinan bu basarilarda büyük pay sahibi olan Duru Bulgur sporcularimiza her zaman oldugu gibi yine sahip çikarak makaminda ödül töreni yaparak sporcumuzu cumhuriyet altini ile ödüllendirerek destegine devam etmistir." ifadelerine yer verdi.
 
 
Can açiklamasinin devaminda "Karaman tarihinde Avrupa’da simdiye kadar alinan hiçbir bransta basari yoktu. 2010 yilinda aldigimiz Aysegül ile Balkan Sampiyonlugu ve Selahattin Sahin ile Dünya üçüncülügü, 2011 de Aysegül Funda ve Selahattin Sahin ile Avrupa üçüncülügü ve Yildizlar da Selahattin Akbas ile Avrupa Sampiyonlugu madalyasini Karaman ilimize kazandirarak basarilara yenisini ekledik. Alinan bu basarili sonuçlarda sponsorumuz Duru Bulgur'un disinda sporcularimiza kurum ve kuruluslarin sahip çikmamasi bizleri üzmüs ama çalisma azmimizi kiramamistir. Bu sporcular Karaman ilimizi ulusal ve uluslar arasi alanda en üst seviyede basariyla temsil etmekteler. Milyonlarca lirayla yapilamayacak Karaman ilimizin tanitimini bu sporcularimiz severek yapmaktalar. 2012 yili içerisinde yapilacak olan Dünya Sampiyonasina iddiali bir sekilde hazirligimiz devam etmektedir. Her zorluga ragmen çalismalarimiz ciddiyet içinde devam etmektedir. Bugüne kadar kulübümüze ve sporcularimiza verdigi maddi ve manevi desteklerinden dolayi velilerimiz ve sporcularimiz adina Duru Bulgur Yönetim Kuruluna sonsuz tesekkürlerimizi sunariz.” dedi.  

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284