Duyar Ailesinin Mutlu Günü

Mehmet Ali Topcu – RIJSWIJK Hollanda Karamanlilar Federasyonu (HOKAF) Baskani -Isadami Mustafa Duyar’in oglu Tunahan Duyar, Duygu Çetinkaya ile dünya evine girdi.

Duyar Ailesinin Mutlu Günü

Rijswijk kentindeki Event Plaza’da yapilan dügün töreni ile dünya evine giren Tunahan Duyar’in dügününde, Hollanda Karamanlilar Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Hollanda Denk Partisi milletvekili Tunahan Kuzu, AK Parti Karaman eski milletvekili Mevlüt Akgün, MÜSIAD Hollanda Baskani Ali Bekdur ve yönetim kurulu, Hollanda Islam Merkezi Vakfi (SICN) yöneticileri, Gökkusagi Gurubu esliginde Ilahi sanatçisi Sedat Uçan ile çok yogun bir kalabalik davetli toplulugu katildi.
AK Parti Karaman eski milletvekili Mevlüt Akgün, kumrular gibi birbirine yakisan bu genç kardeslerimize ömür boyu saadetler diliyorum, dedi.
Hollanda Karamanlilar Federasyonu (HOKAF) Baskani -Isadami Mustafa Duyar, “Evladimizin en mutlu gününde bizleri yalniz birakmayan, onurlandiran bütün misafirlerimize ayri ayri tesekkür ediyoruz. Ayrica Türkiye’den gelerek bu mutlu günümüzde bizlerin gönül dünyasina ilahilerle tercüman olan sevgili Sedat Uçan sanatçimiza da ayrica tesekkür ediyorum.” dedi.
Duyar ve Çetinkaya ailelerinin gerçeklesen dügün töreni ilahiler ve dualarla gerçeklesti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284