E Dönüşüm Uygulama Semineri Düzenlendi

Karaman Ticaret Borsası, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası, ve Karaman Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası işbirliğinde düzenlenen “E Dönüşüm Uygulamaları Semineri yoğun bir katılımla gerçekleşti.

E Dönüşüm Uygulama Semineri Düzenlendi

Karaman Ticaret Borsası Toplantı Salonunda düzenlenen eğitime, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, SMMM Odası Başkanı Arif Toktaş, Karaman Mali Müşavirler Odası Eğitim Komisyonu üyeleri ; Mustafa Kutlu, Fatma Nur Şirin Atçeken, Zeynep Öcal, Mehmet Güneş Dinçer, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile çok sayıda üyemiz katıldı.

Konu İle ilgili açıklama yapan Borsa Başkanı Ekrem Çavaş;’Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza E-Dönüşümler girdi. Hayatın birçok alanında bundan sonra E-Dönüşümlerle işlemleri sürdüreceğiz. Esnaflarımızı doğru bilgilendirmek ve E-Dönüşüm ile ilgili kafalarınızda soru işareti kalmaması için bu eğitimi düzenlemiş bulunmaktayız. Sizler için faydalı olacağını umut ediyorum. ’dedi. Yapılan konuşmaların ardından sunuma geçildi.

Karaman Mali Müşavirler Odası Eğitim Komisyonu tarafından ‘E-dönüşüm Uygulamaları’’(e-fatura, e-arşiv, e-defter, e-irsaliye) ile ilgili 2019’da yapılan değişiklikler ile 2020’deki yeniliklere ilişkin detaylı bilgi aktarımı ile eğitim son buldu.

Eğitimin sonunda soru-cevap bölümüne geçilerek katılımcıların soruları cevaplandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284