Ek Otobüs Seferleri İstiyoruz!

Okulların açılmasıyla birlikte sadece işe gidenlerin değil okula gidecek öğrencilerin de kurtarıcısı durumunda olan belediye otobüslerinde yaşanan yoğunluk sonrası bizlere ulaşan vatandaşlarımız yoğunluğun olduğu saatler için Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’dan ek otobüs seferi istediklerini dile getirdiler.

Ek Otobüs Seferleri İstiyoruz!

Yoğunluk nedeniyle aksayan ve duraklara zamanında gelemeyen halk otobüslerinden dert yanan vatandaşlar yetkililere seslendi; “Dolmuş ücretlerine yapılan zamlardan sonra toplu taşımayı tercih etmeye başladım. Son günlerde işe giderken ve iş çıkışında halk otobüslerinin durak saatleri konusunda mağduriyet yaşıyoruz. Birde okullar açıldı, otobüslerde yer bulamaz hale geldik. Buna birde yoğunluk nedeniyle kapı açılmadı mı durakta bekleme süremiz daha da artıyor. Yetkililerden yoğunluk yaşanan bölgeler için ek seferler yapılmasını talep ediyoruz. Belki otobüs sayısı az olabilir ama buna yönelikte başka bir alternatif geliştirilebilir. Başkanımıza inanıyor ve güveniyoruz.”

Geçtiğimiz aylarda dolmuş ücretlerine gelen zamanlar sonrası fiyat yönünden uygun olan ve vatandaşlar tarafından talep edilen halk otobüs fiyatı siviller için 1 lira 75 kuruş iken öğrenciler içinse 1 lira 25 kuruş. Haber: Mustafa ÖZÜNAL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284