Eli Öpülesi Öğretmenlerimiz Gününüz Kutlu Olsun

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün 100. doğum günü olan 1981 yılından buyana ülkemizde 24 Kasım Öğretmenler günü olarak kutlanıyor.

Eli Öpülesi Öğretmenlerimiz Gününüz Kutlu Olsun

Öğretmenler günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan program çerçevesinde 24 Kasım Cumartesi günü saat 09.30’da Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk anıtına çelenk sunulup, saygı duruşunda bulunulacak.

Saat 09.45’de ise Güzel Sanatlar Lisesi Konser Salonunda resim sergisinin açılışı yapılacak. 10.00’da ise yine aynı yerde kutlama programına geçilecek.

Program Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayacak. Açılış ve protokol konuşmaları ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’ün mesajı okunacak.

Daha sonra adaylıkları kalkan genç öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirilecek. Aday öğretmenler adına ve emekli öğretmenler adına birer temsilcinin yapacağı konuşmaların ardından meslekten emekliye ayrılan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verilecek.

Tören sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ve Karaman Güzel Sanatlar Lisesi’nin dinletisiyle sona erecek.

Buradaki törenin ardından ise Okul bahçesinde oluşturulan Hatıra Ormanının bakımı yapılacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284