Elvan: Bütün Bu Olaylar Bizi Daha Da Güçlendirecektir

Son günlerde meydana gezi olaylari hakkinda AK Parti Il danisma toplantisinda partililere bir konusma yapan Lütfi Elvan, bütün bu olaylar bizi daha da güçlendirecek dedi.

Elvan: Bütün Bu Olaylar Bizi Daha Da Güçlendirecektir

Elvan, Türk halkinin istikrardan yana oldugunu, yüzyillik hedefleri olan bir halkin bu tür günübirlik olaylarla yolundan asla dönmeyecegini dile getirdi. Elvan, “Eylemler baslangiçta her ne kadar çevre duyarliligi olan bir kisim vatandaslarimizin girisimi ile baslamis olsa da, gelinen noktada ülkemizin istikrarina darbe vurmak isteyen güç odaklarinin oyun oynadigi bir alana dönüstürülmüstür” dedi.
Elvan, AK Parti iktidari olarak toplumun tüm kesimlerini kucakladiklarini, özgürlük alanlarini genislettikleri, bireysel hak ve talepler konusunda bugün gerileyen batili ülkelerin aksine daha da iyi bir seviyede olduklarini söyledi. Elvan, özgürlük ve bireysel yasam talepleri konusunda bu vatandaslarimizin dün yapip bugün yapamadiklari ne tür bir husus oldugunu izah etmeleri gerektigine vurgu yapti.
Elvan, bireysel yasam tarzlarina müdahale edildigi gerekçesi ile ortaligi yakip yikan, ev ve isyerlerini tahrip eden, polise tas ve molotof kokteyli atan, sivil vatandaslarin araçlarini yakan, yollari kapatarak seyahat etmelerini engelleyen ve hatta ambulanslari bile atese veren bu kisiler ya bireysel hak ve özgürlüklerin anlamini bilmiyorlar yada niyetleri farkli dedi.
Elvan, bize oy versin vermesin her bir vatandasimizin basimizin üstünde yeri vardir diyerek, her bir fikrin en özgür bir sekilde ifade edilmesinden yana bugüne kadar çok büyük mücadeleler verdiklerini söyledi.
Elvan, demokratik hak ve talepler konusunda herkesi ve her kesimi yanlarinda görmek istediklerini zira kendilerinin bu taleplerle gelenlerin her zaman yanlarinda oldugunu dile getirdi. Yaklasik sekiz ay sonra demokratik bir ortamda seçimlerin yapilacagina dikkat çeken Elvan, herkesin sandiktan çikacak olan karara saygi göstermesi gerektigini de sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284