Elvan Kiz Ögrenci Yurdu Ek Binasinin Temeli Atildi

Ilimize bagli Kazimkarabekir ilçesinde hizmet veren Elvan Kiz Ögrenci Yurdu’na ek olarak yapimina baslanan binanin temeli düzenlenen törenle atildi.

Elvan Kiz Ögrenci Yurdu Ek Binasinin Temeli Atildi

Temel atma törenine Kazim Karabekir Ilçe Kaymakami Ekrem Güngör, Kazim Karabekir Belediye Baskani Ali Ihsan Alanli, Ilçe Milli Egitim Müdürü Selmani Karaçam, Ilçe Spor Müdürü Cavit Bardak, Il Genel Meclis Üyesi Iftadiye Yildiz, birçok bürokrat ve ögrenci katildi.
Elvan Kiz Ögrenci Yurdu Isletmecisi Feyzullah Toker, “Odalarda LCD TV, kendilerine aile çalisma masalari, kitaplik gibi imkânlar da saglanacak. Ayni zamanda sinirsiz internet ve uydu yayini da bulunacak olan yurtta, kahvalti hizmetleri de yer alacak. Deprem yönetmeligine uygun insa edilen binada, merkezi isitma sistemi, asansör ve 7/24 kapida güvenlik ve kamerali güvenlik sistemi de bulunuyor. Kazim Karabekir ilçemize okumak için gelen ögrenci kardeslerimize aile sicakligini yaratacak onlari evindeymis gibi hissettirecek tamamen ilçemize hizmet ve ögrenci arkadaslarimizi rahat ettirmek için ilk defa böyle bir yurt açildi.” dedi.
Yapilan duanin ardindan ek binanin temeli atildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284