Elvan: Soru Soran Sorgulayan Bir Nesil Arzuluyoruz

Ankara Karamanlilar Derneginin Ankara’daki Karamanevinde üniversiteli ögrenciler ile bulusan Milletvekilimiz TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Baskani Lütfi Elvan, soru soran sorgulayan bir nesil arzuladiklarini ifade etti.

Elvan: Soru Soran Sorgulayan Bir Nesil Arzuluyoruz

  

Ankara’da yüksek ögrenim gören ve memleket hasreti çeken Karamanli üniversite ögrencilerine kucak açan, onlarin her türlü maddi manevi ihtiyaçlarini ellerinden geldigince karsilamaya çalisan dernek yöneticileri mutat hale getirdikleri üniversite bulusmasina bu sefer Karaman Milletvekili Lütfi Elvan’i konuk etti.
Dernek baskani Veli Bozkir, Karamanevinin dernege kazandirilmasinda büyük emegi olan Lütfi Elvan’a sükran ve minnet duygularini ifade ettikten sonra katkisi olan herkese tesekkür etti
Elvan konusmasinda çalismanin yasi, mekani ve makami olmadigini ifade ettikten sonra kendisinden örnek vererek konusuna ve duruma hakim olmak için herkesten fazla çalismak ve okumak durumunda oldugunu söyledi. Çocuklarina da ayni sekilde tavsiyede bulunduguna vurgu yapan Elvan, hâlihazirda onlardan daha fazla ders çalistigini dile getirdi.
Elvan, gençlerimizin ideolojik saplantilardan ve tekdüze yaklasimlardan ziyade arastiran, sorgulayan ve soru soran bir kafa yapisina sahip olmalari gerektigine vurgu yaparak gelecegin mimarlarinin ancak bu sekilde olusacagini söyledi.
Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, Türkiye’nin dünyada sözü dinlenen ve ne söyleyecegi merak edilen bir ülke haline geldigini belirtti. Dünya gündemini yakindan takip etmek gerektigine vurgu yapan Elvan, aksi takdirde hizla gelisen ve degisen bu atmosferden uzak kalinacagini söyledi. Son yillarda yasadigimiz degisim ve gelismenin altinda Anadolu’dan gelen egitimli insanlarin devlet ve özel sektörde yer almaya baslamasinin da büyük ölçüde etkisinin olduguna inandigini ifade eden Elvan, ülke için yapilacak her türlü yatirimin kaynaginin yine ülke ve insanimiz oldugu gerçegine de vurgu yapti.
Elvan, Karaman Ermenek spor kulübü bayan voleybol takiminin basarisini da kutlayarak ziyarete gelen takim oyunculari ve kulüp yöneticileri ile hatira fotografi çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284